Tagmaling i hele Nordjylland

Har du brug for at få malet dit tag? Hos Alex’s Tagmaler kan du trygt læne dig tilbage og lade os stå for din tagmaling i Skagen, Aalborg og resten af Nordjylland. Vi har 21 års erfaring indenfor tagmaling og tilbyder en hurtig, effektiv og ikke mindst kvalitetsorienteret service.

Vi tilbyder tagmaling for private og erhverv, og du vil få grundig rådgivning gennem hele projektet. Det er altafgørende, at du vælger en professionel tagmaler, som har en stor viden indenfor området, hvis du vil sikre dig, at resultatet holder i mange år frem.

Fordele ved tagmaling hos Alex’s Tagmaler

✓ Din boligs udseende bliver markant bedre
✓ Dit hus stiger i værdi
✓ Dit tags levetid bliver forlænget
✓ Dit tag bliver mere modstandsdygtigt i forhold til mos og alger ✓ Det er en billigere løsning end at udskifte taget

Forlæng dit tags levetid med op til 20 år

Der er mange fordele ved at få udført tagmaling, men den væsentligste fordel er, at dit tags levetid kan blive forlænget med op til 20 år. Det vil desuden også være mere modstandsdygtigt i forhold til det danske vejr. Inden vi maler taget, vil det blive vasket og renset med miljøgodkendte midler, hvorefter vi udfører en algebehandling, og til sidst bliver taget malet ad to omgange i den ønskede farve.

Vi maler alle typer tag også de tagtyper som indeholder asbest, og vi er derudover særligt opmærksomme på, at der bliver taget hensyn til betontegl og decra tag. Vi tilbyder tagmaling af tagplader af numrene B5, B6, B7 og B9, og vi har fokus på det miljømæssige aspekt gennem hele processen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagmaling

Skal vi få dit tag til at stå som nyt? Du er mere end velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til tagmaleralex@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular. Du kan også ringe direkte til os på telefon 20 77 95 91. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os