Profil

Alex’s Tagmaler blev stiftet i 2015 og er til dagligt drevet af Alex Egholm, som er uddannet automaler. Alex har beskæftiget sig med tagmaling og maling af yachts gennem de seneste mange år og har dermed en stor viden indenfor diverse områder.

Professionel tagrens, algebehandling & tagmaling

Hos Alex’s Tagmaler er vi passionerede omkring tagrens, algebehandling samt tagmaling, og vi har 21 års erfaring indenfor området. Kvalitet, pris og service er omdrejningspunktet i alt, som vi foretager os, og vi afslutter ikke opgaven, før du er tilfreds med resultatet. Vi udfører tagmaling og algebehandling hos private og erhverv i hele Nordjylland. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Hvorfor skal du vælge Alex’s Tagmaler?

✓ Professionel og hurtig service af fagmænd
✓ Konkurrencedygtige priser
✓ Produkter af høj kvalitet
✓ Rådgivning gennem hele forløbet

Foretag en god investering i dag

Er du interesseret i, at vi tager et nærmere kig på dit tag? Der er mange fordele ved at få udført tagmaling. Desværre oplever vi, at det er de færreste, som tager hånd om problemet i tide. Hør nærmere omkring vores service, og få et uforpligtende tilbud ved at ringe på telefon 20 77 95 91, sende en mail til tagmaleralex@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os