Algebehandling

Algebehandling af taget sikrer dit tag mod alger

​Hvis du gerne vil beskytte og sikre dit tag mod alger og mos, så kan det være en god ide at få en algebehandling af taget. Hos Alex’s Tagmaler i Bindslev, tæt på Hjørring i Nordjylland, sørger vi for at lave en god og effektiv algebehandling, så du ikke skal bekymre dig om eventuelle skader på dit tag.

Vi udfører tagrensning og algebehandling i hele Nordjylland, fra Skagen til Aalborg. Uanset om du bor i Frederikshavn eller Hjørring, er vi klar til at hjælpe dig med professionel algebehandling af tag til gode priser.

Tagrensning er en god investering for dig

Mos og alger holder på fugten og giver dermed frostskader på sigt. Med en algebehandling sikrer du dig mod mos og alger, og sådan en tagrensning er langt billigere end at udskifte hele taget. Generelt set, øger du ikke bare værdien med algerensning af taget, men sammen med en tagmaling, kan du øge levetiden med 15-20 år.

Hvis du er i tvivl, om du døjer med mos og alger på dit tag, så er du mere end velkommen til at ringe til os. Vi rykker gerne ud til både private og erhvervsfolk i hele Nordjylland. Vi har blandt andet foretaget algebehandling på rigtig mange sommerhuse i området.

Konkurrencedygtige priser på algebehandling af tag

At du ikke har den store viden omkring algebehandling, bebrejder vi dig ikke for. Af denne grund, tilbyder vi dig også rådgivning og giver dig altid et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag.

​Hvad koster tagrensning? For at kunne give dig et tilbud på algerensning, til en billig pris, skal vi vide hvor mange kvadratmeter, opgaven drejer sig om.

Vi har hovedsæde i det nordlige Vendsyssel, mellem Hjørring og Frederikshavn. Vi hjælper gerne alle i byen og omegn med algebehandling, tagrensning og maling. Er du interesseret i at høre mere, så kan vi kontaktes på telefon 20 77 95 91. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på tagmaleralex@gmail.com for nærmere information. Du kan også nemt benytte dig af kontaktformularen herunder, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig – udfyld formularen.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os